PU primorsko-goranska

08.09.2017.

Obavijest građanima: Snimanje utakmice

Autor: PU Primorsko Goranska

Sutra, 9. rujna u 17 sati na stadionu HNK „Rijeka“ na Rujevici odigrat će se nogometna utakmica 8. kola I. HNL između HNK „Rijeka“ i NK „Cibalia“ iz Vinkovaca. Temeljem odredbi čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima donesena je odluka da će se ovo javno okupljanje snimati kako bi se detektirali i procesuirali eventualni izgredi i protupravna ponašanja navijača.

NK Rijeka - NK Cibalia

Molimo građane da se pridržavaju svih uputa policijskih službenika kako bi ova sportska manifestacija protekla u ozračju sportskog duha te povoljnog stanja javnog reda i mira. Također, pozivamo građane da svoja vozila ne zaustavljaju i ne parkiraju na mjestima gdje je to Zakonom o sigurnosti prometa na cestama zabranjeno.

U slučaju odbijanja postupanja po uputama službenih osoba vozači će biti sankcionirani, a vozila koja budu ometala prometovanje bit će uklonjena.

Policijski službenici i organizator javnog okupljanja provoditi će mjere i aktivnosti sukladno odredbama Zakona o javnom okupljanju i Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.