VIDEO

22.06.2017.

Međunarodni dan joge obilježen zajedničkim vježbanjem na Korzu

Autor: Emilija Sekulić

Međunarodni dan joge obilježen je jučer, 21. lipnja, vježbanjem na Korzu i izložbom fotografija pod nazivom „Vježbajmo Jogu u svakodnevnom životu za zdravi grad“.

Međunarodni dan joge obilježen je 21. lipnja vježbanjem na Korzu i izložbom fotografija pod nazivom „Vježbajmo Jogu u svakodnevnom životu za zdravi grad“.

U organizaciji Udruge Joga u svakodnevnom životu Rijeka i pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj i Grada Rijeke Međunarodni dan joge obilježen je prezentacijama vježbi i zajedničkim vježbanjem okupljenih građana, a nakon toga otvorena je izložba fotografija, autora fotografa Marka Gracina i novinarke Slavice Mrkić Modrić.

Udruga Joga u svakodnevnom životu Rijeka već petu godinu sudjeluje u projektu „Rijeka - zdravi grad“ organiziranjem besplatnih vježbi za osobe starije od 50 godina te za studente. Također, Udruga je već drugu godinu uključena u programe u zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj skrbi Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb, kroz svoj projekt „Vježbajmo Jogu u svakodnevnom životu za zdravi grad“.

Više u prilogu.