Zabavni program za lagane riječke noći

27.06.2019.

Ljetne Noći riječkih trgova i plaža: Najavljeni brojni koncerti, ribarske fešte i književne večeri

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg programa, manifestacija Noći riječkih trgova i plaža vraća se i ovog ljeta s još bogatijim programskim sadržajima.

Program Noći riječkih trgova i plaža i partnere manifestacije na konferenciji za medije predstavili su Marko Filipović, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke, Ines Boban Štiglić, voditeljica razvoja proizvoda Turističke zajednice grada Rijeke, Iva Sušlić, predstavnica organizatora Promocija d.o.o. te Damir Balenović, direktor prodaje i marketinga Jadran hotela d.d. Rijeka.

U sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža, Trg Riječke rezolucije pretvorit će se u koncertni centar na kojem će gostovati poznata imena hrvatske estrade.

Već u petak 5. srpnja s početkom u 21 sat, na Trgu Riječke rezolucije nastupit će 4 tenora, sedam dana kasnije posjetitelji će uživati uz note Tomislava Bralića i Klape Intrade, a 27. srpnja publiku će rasplesati Marko Škugor.

Već na početku srpnja na Trgu Ivana Koblera svaki četvrtak nastupit će novi glazbeni izvođači, a tijekom srpnja na Pavlinskom trgu nastupaju Acoustic Life band i Joso Butorac.

Gastro ribarske noći smjestile su se na Gat Karoline Riječke, a na terasi ispred hotela Continental održavat će se glazbene večeri.

Zabavno će biti i na Trgu Ivana Klobučarića, a ljetnom programu se priključuje i Pizzerija Lounge Boonker koja također sprema svoje programe.

Najavljeni su i Ljeto u Starom gradu, kao i programi beach barova Pajol i Morski prasac.

Više informacija o manifestaciji možete pronaći na web stranici Turističke zajednice grada Rijeke.

Cjelokupni program Noći riječkih trgova i plaža 2019.