Turisti diljem svijeta čitaju o našem gradu

17.08.2018.

Izašao prvi broj popularnog vodiča "Time Out" posvećen Rijeci

Rijeka se pridružila brojnim svjetskim turističkim destinacijama s tematskim turističkim vodičem svjetski poznate franšize vodiča Time Out. Naš grad je tako postao 108. grad u svijetu s ovom prestižnom edicijom na engleskom jeziku, koju čitaju turisti diljem svijeta.

Rijeka je dobila prvo izdanje popularnog vodiča kroz gradove „Time Out“. Time je naš grad postao 108. grad u svijetu s ovom prestižnom edicijom na engleskom jeziku, koju čitaju turisti diljem svijeta.

Riječko izdanje Time Outa na više od sto bogato ilustriranih stranica donosi niz zanimljivosti o Rijeci, tema iz povijesti i sadašnjosti grada, gastronomski i shopping vodič te popis mjesta za zabavu. Poseban dio časopisa posvećen je Rijeci kao Europskoj prijestolnici kulture, pa su tako njihovi novinari posjetili brod Galeb, Muzej moderne i suvremene umjetnosti u "Benčiću", pisali o Riječkom karnevalu te lokalnoj industrijskoj baštini.

Rijeka je dobila prvo izdanje popularnog vodiča kroz gradove „Time Out“. Time je naš grad postao 108. grad u svijetu s ovom prestižnom edicijom na engleskom jeziku, koju čitaju turisti diljem svijeta.Osim uredništva edicije, za pokretanje riječkog izdanja „Time Outa“ posebno su zaslužne Turistička zajednica Rijeka i Rijeka 2020 koje su poduprle realizaciju ovog projekta.

Time Out je međunarodni medijski autoritet za turizam, kulturu i gastronomiju. Prisutan je u 108 gradova i 39 zemalja te ima mjesečnu publiku od 242 milijuna čitatelja diljem svijeta.

Osim tiskovnoga izdanja, postoji i online promidžbena aktivnost, novi spotovi i aplikacije koje se pripremaju.

Time Out Rijeka magazin dostupan je na kioscima po cijeni od 50 kuna.