Fluminense Riders MC

19.06.2017.

Humanitarni moto susret na Preluku

Prelukom će za vikend, od 23. do 25. lipnja, prodefilirati stotine motora povodom tradicionalnog moto susreta Fluminense Ridersa MC.

Prelukom će za vikend, od 23. do 25. lipnja, prodefilirati stotine motora povodom tradicionalnog moto susreta Fluminense Ridersa MC.

Riječki moto klub Fluminense Riders MC osnovan je 2001. godine u svrhu promocije moto scene i grada na Rječini čije ime i obilježja ponosno nose. Fluminensi već niz godina organiziraju dva moto susreta godišnje, zimski u svom klubu na Grobniku i ljetni na Preluku. Posebnost ljetnog okupljanja je dolazak velikog broja inozemnih motorista iz europskih zemalja, koje privlači ova atraktivna lokacija tik uz more. 

Trodnevno druženje otvoreno je za sve posjetitelje. U petak 23. lipnja nastupit će bend Winch iz Rijeke, a subota će odjekivati zvucima zagrepčana Pulsrock. 

A kako ne bi sve ostalo na motorima i rock n rollu, riječki bajkeri i ove će godine pokazati svoj humanitarni karakter. Kao i prethodnih godina, umjesto naplate ulaza posjetitelji će moći dati svoj doprinos za pomoć potrebitima, ove godine to je košarkaški klub „Kostrena“, košarka u kolicima. Važno je istaknuti da je ovo prva u nizu humanitarnih akcija koje će se kroz tekuću godinu održati za spomenuti košarkaški klub, a u organizaciji riječkih udruga Fluminense Riders MC, Rijeka Tattoo Expo i Ri Rock.