Od srijede na Korzu

28.02.2017.

Humanitarna izložba „Nasmijana lica Riječkog karnevala“ za Riječko srce

Kroz cijeli ožujak trajat će još jedna u nizu humanitarnih akcija Riječkog karnevala, izložba fotografija „Nasmijana lica Riječkog karnevala“. Sva sredstva od prodaje fotografija ove su godine namijenjena udruzi „Riječko srce“ koja će sredstva usmjeriti na Dječju bolnicu Kantrida - Kliniku za pedijatriju KBC Rijeka, odjel za hematologiju i onkologiju, za izgradnju čekaonice i igraonice. Akcija će trajati od 1. do 31. ožujka 2017. godine.

Kao šlag na torti svih karnevalskih zabava, kroz cijeli ožujak trajat će još jedna u nizu humanitarnih akcija Riječkog karnevala, izložba fotografija „Nasmijana lica Riječkog karnevala“.

Izložbu koja nas podsjeća na vesele maškarane dane i u isto vrijeme prikuplja sredstva za humanitarne svrhe, organizira Foto studio Kurti uz potporu Turističke zajednice grada Rijeke.

Fotografije će se moći pregledati i odabrati na velikim izložbenim panoima na Korzu od 1. do 9. ožujka, a još veći izbor fotografija moći će se naći na internetskoj stranici i u Foto studiju Kurti od 1. do 31. ožujka.

Fotografije će se moći kupiti i uokvirene – veće dimenzija 30x45cm po cijeni od 150,00 kn, a manje dimenzija 15x21cm za 50,00 kn. Fotografije se naručuju  uplatom direktno na račun Udruga „Riječko srce“, na račun HR9124020061500047615 ili SWIFT ESBCHR22.

Informacije o načinu plaćanja i preuzimanja fotografija bit će objavljene na internetskoj stranici Foto studija Kurti, a uplatnice se mogu naći u svim njihovim poslovnicama te u Turističkom informativnom centru na Korzu.

Prošlogodišnjom izložbom fotografija „Nasmijana lica Riječkog karnevala“ prikupilo se 8.000 kuna za Socijalnu samoposlugu „Kruh sv. Elizabete“.