Riječani pomažu beskućnicima

01.03.2018.

Humanitarna akcija u Klubu mladih: Odjeće i obuće je dovoljno, nedostaje donjeg rublja, kapa i rukavica

Riječanina su se ponovno u velikom broju odazvali akciji prikupljanja zimske odjeće i obuće za beskućnike te sugrađane slabijeg imovinskog statusa, što se proteklih dana odvijala u Klubu mladih, u Ulici Erazma Barčića 9a. Muške i ženske odjeće te jakni i obuće prikupljeno je u dovoljnim količinama, a sada još nedostaje donjeg rublja, čarapa, šalova, kapa i rukavica.

Riječanina su se ponovno u velikom broju odazvali akciji prikupljanja odjeće i obuće za beskućnike te sugrađane slabijeg imovinskog statusa, što se proteklih dana odvijala u Klubu mladih, u Ulici Erazma Barčića 9a. Muške i ženske odjeće te jakni i obuće prikupljeno je u dovoljnim količinama, a sada još nedostaje donjeg rublja, čarapa, šalova, kapa i rukavica.

„Sva roba koja je dostavljena u Klub mladih Rijeka već je sortirana te otpremljena. Dio direktno korisnicima prihvatilišta za beskućnike Oaza, Ruže sv. Franje, te Kući utočišta Družbe sestara milosrdnica svetog Vinka Paulskog, a ostatak je otpremljen na Žabicu u sortirnicu Socijalne samoposluge Rijeka“, navodi se u priopćenju Kluba mladih.

Akcija traje do petka pa još stignete pomoći.