Opremimo senzornu sobu za djecu sa sindromom Down!

14.05.2019.

Humanitarna akcija "Sve za našu djecu" završava koncertom na Trgu Riječke rezolucije

Autor: Radio Rijeka

Četvrta humanitarna akcija "Sve za našu djecu" završava u četvrtak 16. svibnja velikim koncertom na Trgu Riječke rezolucije gdje će nastupiti Leteći odred, Alen Islamović, Neno Belan, Gustafi, Jole, Mia Negovetić, Marko Tolja, Colonia, Nikolina Tomljanović, Mauro Staraj, Koktelsi i mnogi drugi.

Četvrta humanitarna akcija
Foto: Radio Rijeka

Organizatori su Udruga Riječko srce i Kanal Ri, koji će, uz Tv Istru, od 18 sati prenositi koncert iz centra Rijeke, a građani mogu doprinijeti akciji pozivom na humanitarni telefon.

Koncertu će prethoditi Festival humanosti koji će se održati 16. svibnja na Korzu u sklopu kojeg predstavnici dječjih vrtića, škola i učeničkih domova na štandovima prodaju vlastoručno izrađene rukotvorine, a prihod ide u korist akcije Sve za našu djecu

Pozivom na broj 060 9009 građani mogu donirati pet kuna + PDV za Udrugu za sindrom Down Rijeka 21. Cilj je prikupiti 154 tisuće kuna za opremanje senzorne sobe za terapiju osoba s Downovim sindromom.

Prihod je namijenjen Udruzi za sindrom Down Rijeka 21, a iskoristit će ga za opremanje senzorne sobe potrebne za terapiju djece.