FOTOGALERIJA

13.04.2018.

Foto đir: Počela prodaja sadnica po povoljnijim cijenama

Autor: Filip Brnelić

Sadnice se mogu kupiti na Trgu 111. Brigade HV danas do 17 sati, a za svaku kupljenu sadnicu građani će dobiti besplatno sadnicu iste vrste.

Sadnice se mogu kupiti na Trgu 111. Brigade HV danas do 17 sati, a za svaku kupljenu sadnicu građani će dobiti besplatno sadnicu iste vrste.

U sklopu akcije “Više cvijeća, manje smeća”, građani mogu kupiti stajaće i viseće pelargonije jednostavnog ili duplog cvijeta, lavanda i ružmarin, sadnice sjemenskog cvijeća begonije, impatiensa (vodenike), tagetesa (kadife), petunije, kao i različite trajnice.

Sadnice se mogu kupiti na Trgu 111. Brigade HV danas do 17 sati, a za svaku kupljenu sadnicu građani će dobiti besplatno sadnicu iste vrste.Svaki će građanin može kupiti najviše pet sadnica, na kojih će moći dobiti još njih pet. Sadnice se prodaju po cijeni od 2.5 do 9 kuna, a njih više od deset tisuća isporučio je Vrtni centar Viškovo, NS Agro trade d.o.o.

Akcija „Više cvijeća, manje smeća“ održava se u sklopu projekta „Volim Hrvatsku“ Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice koji se provodi 19 godina, s ciljem podizanja kvalitete prostora te očuvanja i unapređivanja turističkog prostora grada Rijeke. Akcija se zbiva u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke i gradskog Odjela za poduzetništvo koji pozivaju sve građane da sudjeluju u uređenju izgleda grada.