Homo si teć 2015.

03.04.2015.

Erste banka generalni sponzor Homo si teć festivala sporta i rekreacije

Rijeka, 3. travnja 2015. – Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) ove je godine generalni sponzor riječkog festivala sporta i rekreacije Homo si teć, čime već desetu godinu zaredom podržava ovu najmasovniju rekreativnu-sportsku manifestaciju na području Rijeke i regije, koja promovira sport kao zdrav način života. Osim podrške festivala, Erste banka podržava i druge projekte u organizaciji Grada Rijeke, za što je u ovoj godini izdvojila nešto više do 2 milijuna kuna.

Homo si teć 2013

Erste banka već punih deset godina prepoznaje važnost Homo si teća kao riječke gradske manifestacije koja među našim građanima promovira rekreativno bavljenje sportom, neovisno o njihovoj dobi i fizičkim mogućnostima natjecatelja. Veseli nas da svake godine u događanju sudjeluje sve više osoba te da, pored pravih sportaša, sudjeluju i djeca i umirovljenici, kao i osobe s invaliditetom, što potvrđuje da je za bavljenje sportom potrebna samo želja i natjecateljski duh“, istaknula je Barbara Bernetić Ćiković,  direktorica Komercijalnog centra Rijeka u Sektoru gospodarstva Erste banke.

Pored podrške festivalu Homo si teć, Erste banka u sklopu svojih donatorskih i sponzorskih aktivnosti tradicionalno podržava i druge projekte u organizaciji Grada Rijeke. Tako je ove godine podržala Riječki karneval,  a podržava i Međunarodni festival malih scena, regatu Fiumanka te Vaterpolo Klub Primorje Erste banka.