Kupiš 5, dobiješ 10!

11.04.2018.

Akcija "Više cvijeća, manje smeća": Ponovno prodaja sadnica po povoljnijim cijenama

Autor: Filip Brnelić

U sklopu akcije "Više cvijeća, manje smeća" u petak, 13. travnja, od 9 do 17 sati, na Trgu 111. brigade HV-a moći će se kupiti sadnice cvijeća i začinskog bilja po povoljnim cijenama. Na svaku kupljenu sadnicu građani će dobiti i jednu besplatno.

U organizaciji Grada Rijeke, u sklopu akcije

U ponudi sadnica će se naći stajaće i viseće pelargonije jednostavnog ili duplog cvijeta, lavanda i ružmarin, sadnice sjemenskog cvijeća begonije, impatiensa (vodenike), tagetesa (kadife), petunije, kao i različite trajnice.

U organizaciji Grada Rijeke, u sklopu akcije "Više cvijeća, manje smeća" u petak, 13. travnja, od 9 do 17 sati, na Trgu 111. brigade HV-a moći će se kupiti sadnice cvijeća i začinskog bilja po povoljnim cijenama. Na svaku kupljenu sadnicu građani će dobiti i jednu besplatno. U želji da se u akciju uključi što veći broj ljudi, svaki će građanin moći kupiti najviše pet sadnica, na kojih će moći dobiti još njih pet. Sadnice će se prodavati po cijeni od 2.5 do 9 kuna, a njih više od deset tisuća isporučit će Vrtni centar Viškovo, NS Agro trade d.o.o.

Akcija „Više cvijeća, manje smeća“ održava se u sklopu projekta „Volim Hrvatsku“ Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice koji se provodi 19 godina, s ciljem podizanja kvalitete prostora te očuvanja i unapređivanja turističkog prostora grada Rijeke. Porast turističkog prometa dokaz je uspješnosti ove akcije koja pomaže turističkim tvrtkama. Akcija se zbiva u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke i gradskog Odjela za poduzetništvo čije su predstavnice, Ines Boban Štiglić i Vesna Martić, pozvale ugostitelje i ostale vlasnike poslovnih prostora te sve građane da sudjeluju u uređenju izgleda grada.