Još jedna turistička promocija Rijeke

06.12.2017.

Agencija "Beautiful Destinations" u Rijeci snimala adventske atrakcije

U Rijeci su u proteklim danima u suorganizaciji Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice grada Rijeke boravili predstavnici jedne od najboljih i najinovativnijih kreativnih agencija u 2017. godini, Beautiful Destinations.

Na Koblerovom trgu u nedjelju, 3. prosinca, riječki nadbiskup msgr. dr. sc. Ivan Devčić i djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje, simbolično su 'upalili' prvu svijeću na adventskom vijencu. U glazbenom dijelu programa pred prepunimm trgom sudjelovali su Schola Cantorum, Frano Živković i Medea Market Sindik te djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje, koja su izradila ukrase za adventski vijenac.

Beautiful Destinations je višestruko nagrađivana kreativna agencija koja broji više od 13,5 milijuna pratitelja na društvenim mrežama u više od 180 država svijeta. Predstavnici agencije boravili su u Rijeci 5. i 6. prosinca radi snimanja adventskih atrakcija u sklopu manifestacije Rijeka Advent, a snimljene materijale koristit će za objave na svojim društvenim mrežama.

Tijekom posjeta dodatno je realizirano i medijsko praćenje u sklopu Instagram profila Hrvatske turističke zajednice (@CroatiaFullOfLife), uz izravna uključenja koja su praćena po cijelom svijetu. Za potrebe budućih objava u sklopu svih svojih medija, HTZ je odradio i dodatno snimanje gradskih i adventskih motiva.

Za više informacija o kreativnoj agenciji Beautiful Destinations dostupno je na njihovom Instagramu, Facebooku i Youtube kanalu, na kojima će se tijekom budućih perioda stavljati objave vezane uz Rijeku i ovogodišnji Rijeka Advent, ali i za Rijeka Advent 2018. godine.