Hat trick Sandre Morožin, Jackpotašice neporažene

07.10.2013.

Žnk Marjan - Žnk Rijeka Jack Pot 0:6

Autor: Gordana Hajtic

S trećeg ovosezonskog gostovanja riječke nogometašice vratile su se s nova tri boda. Nakon Pregrade i Trnave, da Riječanke nisu najbolje gošće na terenu uvjerile su se i nogometašice Marjana, čija se mreža zatresla šest puta. Do pred kraj prvoga poluvremena splitske su nogometašice odolijevale naletima Riječanki, a onda je Morožin upala u trenutak inspiracije koji je kroz dvije minute rezultirao s dva gola. Tim se rezultatom otišlo na odmor.

Rijeka Jack Pot

Nakon povratka na teren Morožin ne posustaje te već u trećoj minuti nastavka povećava vodstvo na tri prama nula. Pet minuta kasnije domaća Dilberović kapitulirala je četvrti put. Ovog puta loptu u gol šalje Martić. Nakon kanonade Riječanki, uslijedilo je dvadesetak minuta pauze, a onda na scenu stupa Cicijelj. Cicijelj, međutim nije uspjela u nakani da sustigne Morožin, te u gol Marjanki loptu šalje "samo" dva puta u minutama 71. i 74.

Ovom pobjedom su nogometašice Rijeka Jack Pota i nakon četvrtog kola ostale neporažene te uz Osijek dijele prvo mjesto na tablici, a upravo Osječanke na megdan stižu Riječankama slijedeće nedjelje. Ako je suditi po dosadašnjem tijeku stvari susret između ove dvije ekipe mogao bi ponuditi pravu poslasticu. Osijek je već odinama jedina neporažena ekipa Prve HNLŽ, Riječanke su već godinama korak do nekog pozitivnog rezultata u međusobnim susretima. Za očekivati je kvalitetnu i borbenu utakmicu...a za nadati se prvim bodovima protiv Osječanki nakon dugo vremena.

Uvertira najstarijem pogonu Rijeka Jack Pota ovog vikenda bile su one naj-najmlađe. "Male Bubice" koje se ove sezone po prvi put natječu u Ligi Morčića, te iz  kola u kolo snage odmjeravaju sa dečkićima te kategorije, izgubile su od ekipe Kvarner iz Matulja rezultatom 4:0. Na stranu rezultat, jer sudeći po borbenosti, zalaganju i htijenju, te očiglednom napretku iz utakmice u utakmicu dojma smo da će na proljeće, u nastavku prvenstva ove djevojčice sijati paniku u Ligi. 

 

Dugopolje - Igralište Dugopolje
Gledatelja - 50
Sutkinja - Mare Nenada, 1.pomoćna - Lada Rojc, 2. pomoćna - Anita Nenada
Žuti Kartoni - Mandarić ('33)
Crveni kartoni - /
Strijelkinje: 1:0 Morožin('42), 2:0 Morožin ('44), 3:0 Morožin('48), 4:0 Martić('53), 5:0 ('71 Cicijelj), 6:0 ('74 Cicijelj)
Marjan: Dilberović (g) ('77 Goreta), Prolić, Mandarić, Apić, Mesarek(c), Dodig, Dujmović ('29 Morić-'84 Kurteshi), Barbir, Legin, Radovanović ('57 Vranešević) Ćurić ('57 Drušković)
Rijeka Jack Pot: Jerbić(g), Čop(c), Cicijelj, Morožin, Vrbanić('82 Konestabo), Martić, Valušek ('82 Mehmedović),Stipančević, Turkanović, Galić('61 Barišić)