Ponovno visok poraz u Maksimiru

30.04.2012.

Žnk Dinamo- Žnk Rijeka Jack Pot 4:1

Autor: Gordana Hajtic

Gostovanje Riječanki u Maksimiru nije bilo ni sjena utakmice prethodnog kola kada su Riječanke odigrale uistinu lijepu utakmicu. Rano vodstvo Dinama, poljuljalo je riječke nogometašice, te su vrlo nesigurno odigrale nastavak susreta. Prvi gol postignula je Perić već u 7.minuti, da bi Kolar samo dvije minute kasnije povećala vodstvo na 2:0. U 15. minuti, za gošće pogodak postiže Bucifal i to budi nadu Riječankama za poravnanje rezultata. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 2:1.

Rijeka Jack Pot

U nastavku smo vidjeli borbeni Dinamo koji nije odustajao od namjere da povisi vodstvo, za što se samo pet minuta nakon početka drugog dijela susreta pobrinula Muharemović. Nakon toga uglavnom borba na sredini terena gdje Riječanke danas i nisu pokazale puno igre, te se kao i nebrojeno puta do sada, obrana iskazala...Unatoč pomanjkanju inspiracije, Riječanke su se nekoliko puta približile golu dinamovki, a najbolju priliku za postizanje pogotka imala je Juko koja je sama izbila pred domaću vratarku Trako, no nedovoljno jak udarac Trako je zaustavila.

U posljednjoj minuti susreta Perić je svojim drugim pogotkom postavila konačan rezultat utakmice od 4:1.

Iako je Dinamo danas na pomoćnom igralištu Maksimirskog stadiona uistinu bio bolja ekipa, ne možemo se oteti dojmu, da su Riječanke ipak, pobijedile same sebe i propustile priliku da samo malo borbenijim pristupom i većom koncentracijom izvuku povoljniji rezultat. 

Uslijed visoke temperature na kojoj je susret odigran sutkinja Damjanović u svakom je poluvremenu prekinula igru na dvije minute radi osvježenja igračica.

U još jednom susretu doigravanja Osijek je pobijedio ekipu Agrama minimalnim rezultatom od 1:0. U slijedećem kolu Rijeka Jack Pot na Krimeji dočekuje Žnk Osijek.

Za Jack Pot su igrale: Jerbić(g), Jurić(c) Pavlić('80 K.Konestabo), Makar, Horvat, Mrakovčić, Zandona, Štokan, Bucifal, Juko, Legin ('39 Kuljanin)