HNK Rijeka

17.10.2018.

Zlatko Dalić: Kek je najbolji trener u povijesti Rijeke, Bišćan je odličan izbor za nasljednika

Autor: NK Rijeka

Hrvatska nogometna reprezentacija proteklih nekoliko dana provela je u Rijeci. Izabranici Zlatka Dalića odmjerili su snage protiv Engleske u Ligi nacija, te Jordana u pripremnom ogledu, dok je prošle srijede održan otvoreni trening koji je privukao veliki broj navijača.

Matjaž Kek

  Otvoreni trening me je oduševio, hvala Rijeci, hvala navijačima na podršci i odazivu i na utakmici protiv Jordana. Otvoreni trening me je oduševio, bilo je jako puno djece koja žive s hrvatskom reprezentacijom i to je veliki dobitak, ustvrdio je Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

U trenutku kada je hrvatska reprezentacija stigla u kamp, Igor Bišćan je postao trener Rijeke naslijedivši na klupi Matjaža Keka.

- Svi skupa se prvo trebamo zahvaliti Matjažu Keku na skoro šest godina provedenih u Rijeci u kojima je obavio sjajan posao. Radi se o najboljem treneru u povijesti Rijeke, dvostruka kruna je ono što će se pamtiti. Igor Bišćan je mlad i ambiciozan trener i vjerujem u njega. Mislim da je to sjajan potez i izbor Rijeke za trenera, te da će nastaviti gdje je Kek stao, zaključio je Zlatko Dalić.