Zamet: Predstavljen novi trener

30.01.2018.

Žiljak: Najvažniji cilj je uvesti Zamet u mirnu luku

Autor: Radio Rijeka

Danas je u prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen novi trener seniorske ekipe RK Zamet, Drago Žiljak.

Zahvaljujem se upravi kluba koja mi ponovno pružila šansu da pokušamo zajedničkim radom dovesti naš klub do mirne luke. To je osnovni preduvjet da se Zamet može razvijati u onome pravcu koji je uvijek i imao, kaže novi trener Drago Žiljak.

Uoči početka drugog dijela sezone rukometaši Zameta dobili su novog trenera. Nakon razočaravajuće polusezone i ulaska u borbu za ostanak u prvoj ligi klupu je napustio Igor Marjanović, a na njegovo mjesto stigao je Drago Žiljak kojemu će to biti četvrti mandat na kormilu zametskog prvoligaša.

Novi trener koji jako dobro poznaje kako funkcionira klub u koji je ponovno došao vjeruje da ostanak u ligi neće doći u pitanje.

Zahvaljujem se upravi kluba koja mi ponovno pružila šansu da pokušamo zajedničkim radom dovesti naš klub do mirne luke. To je osnovni preduvjet da se Zamet može razvijati u onome pravcu koji je uvijek i imao. Znam kakvo je stanje, ali mislim da sa svojim iskustvom mogu pomoći vratiti ekipu na pravi put. Imamo spoj mladih igrača sa onima koji su iskusniji i vjerujem da možemo odraditi zadani posao, izboriti ostanak u prvoj ligi, rekao je Žiljak.

Zamećani drugi dio sezone otvaraju iduće srijede kup utakmicom na gostovanju kod Nexea u Našicama, dok će prvi prvenstveni izazov biti dvoboj protiv Poreča 10. veljače na Zametu.

Izvor: Radio Rijeka

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Zamet