HNK Rijeka

08.02.2018.

Zajednica sportova PGŽ-a: HNK Rijeka najbolja momčad 2017.

Autor: NK Rijeka

Hrvatski nogometni klub Rijeka najbolja je momčad 2017. godine u izboru Zajednice športova Primorsko-goranske županije. Svečanosti održanoj u Domu kulture Bakar u utorak su prisustvovali svi nogometaši Rijeke, uz stručni stožer na čelu s trenerom Matjažom Kekom i predsjednikom Damirom Miškovićem.

Zajednica sportova PGŽ
Foto: HNK Rijeka

- Uspjeli smo, vjerovali smo i hvala svima što su nas podržavali u ovih prvih pet godina. Obećajem da ćemo i u narednih pet godina biti jaki, rekao je Damir Mišković, predsjednik Rijeke, a veliki pljesak zaradio je i trener Rijeke Matjaž Kek.

Rijeka je pod njegovom palicom u 2017. godini ostvarila impresivne rezultate osvojivši prvenstvo i Kup Hrvatske, te Atlantic cup. Ujedno, Rijeka je stigla do zadnje stepenice kvalifikacija Lige prvaka, igrala je u skupinama Europske lige u kojoj je na Rujevici pobijedila veliki Milan.

- Danas sam sretan da u prvih 23 igrača imamo četiri, pet naših kadeta i juniora. Igrači će pokazati što znaju, budimo samo strpljivi. Dođite svi u subotu protiv Istre 1961, svi ste pozvani, zaključio je Damir Mišković.