Četiri nova pojačanja na Kantridi

08.06.2013.

Za Rijeku potpisali Tomečak, Pokrivač, Maleš i Boras

Autor: Ivan Dorian Molnar

Rijeka slaže momčad za novu sezonu, a već na početku prijelaznog roka može se reći da je kadar kompletiran. Na Kantridu su u petak stigli Ivan Tomečak, Mate Maleš, Nikola Pokrivač i Ivan Boras, bivši igrači Dinama, Lokomotive i Intera iz Zaprešića. Sva četiri igrača potpisala su dvogodišnje ugovore s mogućnošću produljenja, a na Kantridu su došli kao slobodni igrači.

HNK Rijeka / Transferi 2013. / Ilustracija: Goran Grudić

22-godišnji Ivan Tomečak zvučno je pojačanje, bivši desni bek Dinama sa iskustvom igranja u Ligi prvaka upotpunit će vrlo važnu poziciju u momčadi. Nikola Pokrivač nakon nastupanja za Inter Zaprešić dolazi na Kantridu, a Rijeci su se također pridružili donedavni igrači Lokomotive, Ivan Boras i Mate Maleš.

Nakon ova četiri potpisa, Rijeka je tako dovela deset igrača na početku prijelaznog roka i sasvim sigurno kompletirala momčad koju će Matjaž Kek voditi u novoj sezoni. Borba za početni sastav zaoštrava se, a Rijeka sada raspolaže pozamašnim kadrom mladih i kvalitetnih igrača. Bliže se novi izazovi u HNL-u, ali i dugo iščekivani europski nastup.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Kantrida