Zanetti, Baggio, Toldo i društvo stižu na Rujevicu!

04.04.2016.

Veliki humanitarni spektakl na Rujevici: Rijeka dočekuje milanski Inter 12. travnja!

Autor: Ivan Dorian Molnar

Ekipa legendi pod imenom Inter Forever predvođena Francescom Toldom, Javierom Zanettijem, Robertom Baggijom i ostalima stižu na Rujevicu 12. travnja. Odigrat će humanitarnu utakmicu protiv veterana Rijeke, a prihod od prodaje ulaznica ide riječkoj udruzi DIRA za pomoć djeci s teškoćama u razvoju.

Rijeka dočekuje milanski Inter 12. travnja!

Neke od najvećih zvijezdi milanskog Intera istrčat će na travnjak Rujevice idućeg utorka, 12. travnja. Veterani Rijeke protiv ekipe Inter Forever odigrat će humanitarnu nogometnu utakmicu za riječku udrugu DIRA, koja se brine o djeci s teškoćama u razvoju.

Na službenoj stranici Intera osvanuo je popis momčadi, a na njemu su vratari Toldo i Mondini te igrači Zanetti, Baresi, Fresi, Colonnese, Cesar, Milanese, Bianchi, Berti, Baggio, Pizzi, Karagounis, Carbone, Morello i Choutos. Trener momčadi Inter Forever je Evaristo Beccalossi.

Inače, Interove klupske legende nastupaju diljem svijeta, sudjeluju u humanitarnim akcijama te promiču sportske i društvene vrijednosti trostrukog prvaka Europe i  jednog od najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu.

Spektakl na Rujevici sljedećeg utorka počinje u 18 sati, a prodaja ulaznica kreće ove srijede. 

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 1