HNK Rijeka

31.10.2018.

Varaždin – Rijeka: Protivnik koji zaslužuje maksimalan respekt

Autor: NK Rijeka

Nogometaši Rijeke u srijedu gostuju kod Varaždina (Stadion NK Varaždin, 19 sati) u utakmici osmine finala Kupa Hrvatske.

Roberto Punčec

Varaždin ove sezone igra u odličnoj formi u Drugoj HNL i trenutno je drugoplasirana momčad s 19 bodova koliko ima i vodeći Dinamo II.  Utakmicu iz Varaždina navijači će moći pratiti na programu Hrvatske nogometne televizije odnosno putem Kickoff platforme na linku https://bit.ly/2yFwS9B.

- Varaždin je ekipa koja zaslužuje maksimalan respekt. U Drugoj HNL pokazuju da imaju kvalitetu. Moramo maksimalno ozbiljno shvatiti utakmicu, publika će nositi momčad, nogomet se polako vraća u Varaždin, rekao je Roberto Punčec.

Za nogometaše i navijače Rijeke bit će to povratak na mjesto sreće jer na stadionu u Varaždinu Rijeka je osvojila čak dva Kupa Hrvatske.

Rijeka je u sezoni 2016./2017. slavljem nad Dinamom u Varaždinu kompletirala duplu krunu, a na stadionu je ujedno stigla do Kupa Hrvatske u sezoni 2005./2006. Naime, Varteks je u toj utakmici slavio 5:1, ali Rijeka je na uzvrat stigla s prednošću 4:0.

Bit će to ujedno povratak i za Roberta Punčeca koji je četiri sezone nosio dres Varteksa odnosno Varaždina upisavši 66 nastupa i tri gola od čega dva upravo protiv Rijeke.

- U kontaktu sam s mnogim igračima u Varaždinu. Nakon dugo vremena u Varaždin dolazi jedan veliki hrvatski klub i znam da su svi motivirani, zaključio je Robert Punčec.