Prijenos na velikom semaforu

27.09.2012.

Sportska subota na Kantridi

Autor: NK Rijeka

Na stadionu se organizira praćenje nogometnog susreta u Vinkovcima kao i Međunarodnog altetskog mitinga pet nacija. U subotu, 29. rujna prva momčad „Rijeke“ gostuje u Vinkovcima, gdje je u 10. kolu prvenstva dočekuje HNK „Cibalia“.

Foto: Željko Šop / Cropix
Foto: Željko Šop / Cropix

I prigodom ove utakmice organizira se praćenje susreta u direktnom TV prijenosu putem velikog stadionskog LCD semafora. Gledanje utakmice omogućeno je na Tribini A, a posjetitelji moći ulaziti kroz prilazni punkt br 4.

U navedeno vrijeme bit će otvoren i klupski FAN Shop. Kao i prethodni put, na tribini će biti organizirana raznolika ponuda hrane i pića.

Mole se građani da zbog svoje i sigurnosti drugih posjetitelja ne sjede na zidu iznad stadiona već da se pridruže gledateljima na tribinama.

Zbog održavanja Međunarodnog atletskog mitinga pet nacija, stadion Kantrida će za posjetitelje biti otvoren cijeli dan. Atletski miting počinje u 9 sati, a prijenos nogometne utakmice u 15.30 sati.

Novi vid zajedničke podrške našem nogometnom timu kroz prijenos na velikom semaforu jedinstvena je prigoda za druženje navijača, koje još jednom pozivamo da odjenu bijele majice i stvore jedinstvenu navijačku atmosferu.