Sastao se Izvršni odbor Orijenta 1919

21.03.2019.

Smijenjen Marin Mikac, novi trener Orijenta nije izabran

Autor: Sportcom .hr

Ne bih spominjao imena kandidata, dosta se toga pogrešno spekulira s imenima isto kao o dubljim problemima u klubu, kaže predsjednik Orijenta 1919 Saša Matijaš.

Orijent momčad

Na Krimeji se u srijedu sastao Izvršni odbor Orijenta 1919, izvanredni sastanak sazvao je predsjednik Saša Matijaš odmah po povratku sa službenog puta u Kinu:

- Jednoglasnom odlukom Marin Mikac više nije trener. Zahvaljujemo mu se na radu, dao je sve od sebe, ali rezultati su takvi-kakvi su i morali smo reagirati u skladu s klupskim ciljevima. Novog trenera nismo odabrali! Idućih dana počinju razgovori s kandidatima, vjerujem da ćemo novog trenera imenovati do subote i utakmice u Poreču, kaže predsjednik Matijaš.

Imena kandidata?

- Ne bih spominjao imena kandidata, dosta se toga pogrešno spekulira s imenima isto kao o dubljim problemima u klubu...

Tu temu načeo je bivši trener, jeste li o razgovarali o tome na Izvršnom odboru?

- Ne znam o kojim se problemima u klubu radi. Ako se radi o problemima u svlačionici, onda to nije problem na koji mi iz uprave možemo utjecati. Ja mogu pričati o financijama, stategiji, a tu nemamo problema.

Je li Mikac uživao vašu i potporu svih članova Izvršnog odbora?

- Apsolutno! Imao je moju, podršku dopredsjednika Koljanina i svih članova Izvršnog odora! Od samog početka do današnjega dana! Meni se osobno čak ni u subotu nakon poraza nije činilo da će biti smjene, onda je odjednom sve eskaliralo. Klub je stabilan, idemo dalje.

Što ako do subote ne pronađete trenera?

- Imamo internih rješenja, ništa se strašno neće dogoditi ni ako ne nađemo trenera do subote. Nemamo potrebe žuriti s odlukama.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Krimeja