POTPORA JEDNOJ OD NAJUSPJEŠNIJIH HRVATSKIH ATLETIČARKI

21.04.2018.

Sara Kolak u Rijeci potpisala sponzorski ugovor s Inom

Autor: Smiljana Radović Lagator

Na Stadionu Kantrida potpisan je nastavak uspješne suradnje između hrvatske naftne kompanije Ine i jedne od najboljih hrvatskih atletičarki Sare Kolak. Svečano potpisivanje organizirano je u sklopu drugih po redu Sportskih susreta Ine, a naša olimpijska pobjednica u bacanju koplja i član uprave Ine lvan Krešić simbolično su potpisali lninu majicu.

Na Stadionu Kantrida potpisan nastavak uspješne suradnje između hrvatske naftne kompanije Ine i jedne od najboljih hrvatskih atletičarki Sare Kolak. Svečano potpisivanje organizirano je u sklopu drugih po redu Sportskih susreta Ine, a naša olimpijska pobjednica u bacanju koplja i član uprave Ine lvan Krešić simbolično su potpisali lninu majicu.

Uz Saru i gospodina Krešića, događanju su prisustvovali i gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel, pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Vera Begić Blečić te predstavnici Atletskog kluba "Kvarner".

Ovom prigodom član Uprave Ine lvan Krešić izjavio je: „Suradnju sa Sarom započeli smo još prošle godine, a sretan sam što danas mogu najaviti da je i službeno nastavljamo. Izuzetno smo ponosni što imamo priliku poduprijeti ovakvu vrhunsku atletičarku i na taj način doprinijeti njenim budućim sportskim rezultatima i uspjesima. INA će i dalje nastaviti podržavati sve sportaše, kako profesionalce tako i amatere, pratiti ih na njihovom putu i poticati sportski duh. Sari želim da se što prije oporavi i vjerujem da će se na sportsko borilište vratiti bolja nego prije."

„Poznato je da je za postizanje izvrsnih sportskih rezultata uz talent, vrijedan i predan rad potrebno osigurati i uvjete za treninge, kvalitetnu sportsku opremu te ostvariti niz drugih preduvjeta za što je, naravno, potrebno izdvojiti novac. Upravo zato važni su sponzori i zato mi je izuzetno drago da je INA, kao dugogodišnji sponzor riječke kulture i raznih događanja, i ove godine odlučila podržati našu Saru Kolak, ali i druge sportske i kulturne manifestacije", poručio je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel zahvalivši se Ini na suradnji uz želju da se ona nastavi i u godinama koje slijede.

Zlatna kopljašica Sara Kolak zahvalila je Ini na suradnji i dodala: „Velika mi je podrška imati nekoga poput Ine u karijeri - nekoga tko me prati u mojim uspjesima i podupire u manje dobrim vremenima. Do sad smo odlično surađivali i sretna sam što će se to lijepo partnerstvo nastaviti. Nadam se da ću se uskoro vratiti u top formu i na terene te razveseliti sve odličnim rezultatima."

INA od samih početaka njeguje sportski duh i zajedništvo te podržava sve sportaše i sportska natjecanja, bez obzira na to radi li se o velikim međunarodnim događanjima ili onima na lokalnoj razini. Zato je i današnje produženje sportske suradnje prikladno održano u sklopu drugih po redu lninih internih sportskih susreta na kojima su se zaposlenici iz svih dijelova Hrvatske i iz Bosne i Hercegovine natjecali u nogometu, odbojci i trčanju.