Zamet i INA potpisali novi sponzorski ugovor

17.06.2014.

Produžena suradnja Zameta i INA-e

Autor: Ivan Dorian Molnar

Sretni smo što je suradnja Zameta i INA-e produžena već četvrtu godinu, velika je to potpora klubu i klupskim aktivnostima, posebno radu s mladima, rekao je predsjednik Zameta Vedran Devčić.

Produžena suradnja Zameta i INA-e

Protekla sezona bila je jedna od najgorih u povijesti rukometnog kluba Zamet. No, ne rezultatski. Naprotiv, Zamećani su unatoč svim problemima završili u vrhu Premijer lige. Financijske poteškoće uzdrmale su stabilnu riječku rukometnu piramidu, kojoj je prijetilo rušenje do samog dna. I do onih najmlađih. Od dolaska nove uprave na čelu s glavnim čovjekom Luke Rijeka, Vedranom Devčićem, Zamet poduzima korake u toliko potrebnoj „regeneraciji“ kluba.

Nekoliko stotina djece trenira u rukometnoj akademiji RINA, osnovanoj 2011. godine s ciljem razvoja i promocije mladih rukometaša iz Rijeke i okolice.

Danas je potpisan sponzorski ugovor između Zameta i INA-e u vrijednosti od 500 tisuća kuna. Nastavak je to podrške radu kluba s mladim igračima, koji postižu vrlo dobre rezultate na Prvenstvu Hrvatske.

Sretni smo što je suradnja Zameta i INA-e produžena već četvrtu godinu, velika je to potpora klubu i klupskim aktivnostima, posebno radu s mladima, što je najvažnije. Rijeka ima veliki broj mladih igrača, kadeta i izlaznog godišta koje će konkurirati za prvu momčad Zameta. Kadeti Zameta, Kozale i Trsata su na završnici državnog prvenstva osvojili treće, četvrto i sedmo mjesto, što je veliki rezultat za riječki rukomet, rekao je predsjednik Zameta Vedran Devčić.

Član uprave INA-e Ivan Krešić dodao je kako je rukometna akademija RINA osnovana zajedničkim trudom prije tri godine, naglasivši također i važnost ovog jedinstvenog projekta.

Sasvim sigurno ova će financijska injekcija „ublažiti bolove“ i pridonijeti boljem radu kluba u narednoj sezoni.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Zamet