Rijeka svladala Orijent, Benko i Jogan strijelci

10.02.2013.

Prijateljska utakmica: Rijeka – Orijent 3:0

Autor: Ivan Dorian Molnar

U pripremnom susretu na Kantridi nogometaši Rijeke svladali su Orijent rezultatom 3:0. Utakmica je bila podijeljena na četvrtine od 30 minuta, pa su i jedna i druga momčad isprobavali razne kombinacije u svojim sastavima. Konačan rezultat bio je 3:0 za prvoligaše, dva puta pogodio je Leon Benko, dok je „točku na i“ stavio Kris Jogan.

NK Rijeka

Rijeka je u ovom susretu očekivano imala inicijativu, dugo držala loptu u svom posjedu i dozvolila jako malo svojim gradskim rivalima. Krimejčani su tek povremeno priprijetili, ali nisu ozbiljnije ugrozili riječka vrata. U prvoj četvrtini dva puta poentirao je Benko, a na samom kraju treće četvrtine još jedan pogodak dodao je Kris Jogan, koji je zabio u svojoj trećoj uzastopnoj prijateljskoj utakmici.

Bila je to posljednja provjera Rijeke prije nastavka prvenstva i gostovanja u Maksimiru kod zagrebačkog Dinama u nedjelju, 17. veljače.

 

Pripremni susret: Rijeka – Orijent 3:0

Stadion Kantrida, 9. veljače,  14:00

Gledatelja: 300

Strijelci: Benko (2), Jogan

Sastavi:

RIJEKA - Mance - Datković, Kreilach, Knežević - Mujanović, Brezovec, Močinić, Alispahić, Škarabot (od 55' Čaval) - Cesarec, Benko.

ORIJENT - Stipanov (od 31' Torbarina) - Rabar, Leskur, Čubelić (od 52' Nemetz), Inić - Polegubić, Štanfel (od 39' Žarić), Krešić, Škarica (od 23' Babić, od 52' Barišić) - Devović (od 44' Kauzlarić), Mikulić.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Kantrida