FOTO i VIDEO: Novi stadion Kantrida

14.07.2014.

Pogledajte slike i video prezentaciju novog stadiona Kantrida

Autor: Ivan Dorian Molnar

Krajem lipnja 2016. godine Rijeka će dobiti novi nogometni stadion. Na Kantridi će niknuti novo, moderno zdanje s kapacitetom od oko 14 600 gledatelja.

Novi stadion kantrida

Krajem godine stogodišnji stadion Kantrida odlazi u povijest. Nakon što je potpisan predugovor o pravu gradnje između Grada Rijeke i tvrtke Stadion Kantrida d.o.o., napravljen je posljednji pravni korak nužan za početak gradnje.

Gradnja novog stadiona je velika stvar za Rijeku. No, ne samo za klub, već i za grad, županiju i regiju, ali i za Hrvatsku. Ovo će biti jedan od najljepših stadiona u ovom dijelu Europe i vjerujem kako ćemo svi biti ponosni na kraju dana, rekao je na prezentaciji nove Kantride predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Krajem lipnja 2016. godine Rijeka će dobiti novi nogometni stadion. Na Kantridi će niknuti novo, moderno zdanje s kapacitetom od oko 14 600 gledatelja. Stadion je projektirao arhitekt Gino Zavanella, koji je dizajnirao i novi Juventusov stadion u Torinu.

Na mrežnoj stranici www.stadionkantrida.hr možete pratiti tijek gradnje, sve zanimljivosti vezane za stadion, popraćene foto i video sadržajem.