FRAN ČUBRANIĆ

30.10.2018.

Pobjeda nad Koprom donijela je olakšanje, vjerujem da je razdoblje poraza za nama

Autor: Sportcom .hr

Početak je bio loš, dva poraza, ali to nismo bili mi. Pali smo u igračkom smislu nakon dva turnira LEN kupa, ali od sada bi trebalo ići sve bolje iz utakmice u utakmicu, kaže vratar Primorja EB.

Vaterpolo

Vaterpolisti Primorja Erste bank pobijedili su Koper 1958 i ostvarili prvu pobjedu u Regionalnoj A2 ligi.

- Konačno pobjeda. Koper je jedna od onih ekipa koje spadaju u slabiju grupu u A2, ali mi smo prije ovoga imali šest poraza zaredom od toga dva u Regionalnoj ligi tako da nam je ovo donijelo olakšanje. Vjerujem da je sada kriza riješena, rekao je vratar Primorja EB Fran Čubranić.

Primorjaši su protiv Radničkog imali priliku za pobjedu, ali pogreške u završici odredile su utakmicu.

- Još uvijek imamo gorak okus od utakmice sa Radničkim, jer je to jedan od naših konkurenata u borbi za ulaz u A1 ligu i ti su bodovi bili posebno važni. Nismo igrali loše, ali bilo je pogrešaka koje se ne bi smjele događati, dodaje Čubranić.

Bez obzira na lošiji start, riječki vaterpolisti su i dalje u igri za gornju skupinu Regionalne lige.

- Mislim da to možemo ostvariti. Početak je bio loš, dva poraza, ali to nismo bili mi. Pali smo u igračkom smislu nakon dva turnira LEN kupa, ali od sada bi trebalo ići sve bolje iz utakmice u utakmicu, smatra vratar.

U idućem susretu Primorjaši igraju protiv Vojvodine čiju kapicu nosi bivši Primorjaš Marko Radulović.

- Vojvodina je jedna od jačih ekipa i trebat će ozbiljan pristup i dobra priprema. Naš bivši suigrač igra tamo tako da imamo motiv više, smatra vratar Primorja EB.

Što se svoje osobne forme tiče, Čubranić je kritičan.

- Isto kao i s ekipom, mogao sam i trebao odigrati neke utakmice bolje. No, spremamo se za dalje i nadam se da je vrijeme poraza za nama, zaključio je Fran Čubranić.