Kek: Nismo zaslužili više, pritisak je očito bio prevelik

19.05.2013.

Perica šokirao Riječane na Kantridi, Milin: „Imam najbolju momčad u Hrvatskoj“

Autor: Ivan Dorian Molnar

18- godišnji Stipe Perica srušio je riječke ambicije o Europi pogotkom u 90. minuti susreta na Kantridi i tako svojoj momčadi donio vrijedna tri boda u borbi za opstanak. Matjaž Kek čestitao je Zadru na pobjedi, a gostujući trener Ferdo Milin izjavio kako je ponosan na svoju momčad, za koju tvrdi da je najbolja u Hrvatskoj.

rijeka zadar press

Vodili su Riječani dva puta protiv Zadra, ali na kraju propustili mnoge šanse i za to bili kažnjeni. Stipe Perica pogodio je za konačnih 3:2 i bacio domaću publiku u očaj. Trener Zadra, Ferdo Milin, nije mogao sakriti sreću nakon velike pobjede svoje momčadi:

„Gledali smo utakmice Rijeke cijeli tjedan, analiizirali utakmice i shvatili da im možemo parirati te da možemo stvarati šanse. Mi smo svoje prilike u ovom susretu realizirali. Po 1000. put otkad sam trener govorim da sam ponosan na njih i čast mi je što vodim Zadar. Imam najbolju momčad u Hrvatskoj.“

Matjaž Kek čestitao je Zadru na pobjedi, svjestan kako je njegova momčad podbacila u ključnom trenutku.

„Čestitke Zadru, što više reći, kad vodiš dva puta i onda izgubiš, teško je više što poslije toga reći. Odigrat ćemo zadnju utakmicu i onda sjesti pa vidjeti što dalje. Izgubili smo utakmicu i praktički si sami dali prvi gol. Nismo zaslužili više, pritisak je očito prevelik i nismo se mogli s njime nositi“, kratak je nakon poraza Rijeke bio Kek.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Kantrida