Alexander Gorgon izvjesno neće otići na zapad

30.01.2019.

Palermo odustao od kapetana Rijeke

Autor: Sportcom .hr

Alexander Gorgon neće u nastavku sezone igrati u Palermu. Vodeći talijanski drugoligaš odustao je od pokušaja da dovede Gorgona nekoliko dana prije kraja prijelaznog roka u Italiji.

Alexander Gorgon

U veljači su otvorena još neka zanimljiva tržišta među kojima je najbogatije kinesko, Mišković ima još mjesec dana vremena zaraditi na Heberu.

Zimski prijelazni rok u najbogatijim europskim ligama traje do kraja siječnja, a Rijeka je do sada prodala jednog igrača. Leonard Zuta otišao je u turski Konyaspor za 400.000 eura, ne se može reći da je Damir Mišković zaradio bogznakakav novac.

Nije Mišković ni bio u poziciji zaraditi veliki novac na igraču kojemu je ugovor trebao isteći u lipnju. Slična je situacija s Gorgonom uz napomenu da je kapetan Rijeke izjavio da će produljiti ugovor s Rijekom ako na zimu ne pronađe klub.

S obzirom na pregovore, čini se da Gorgon i Rijeka čine sve da ostanu zajedno.

Gorgon ima 30 godina, ugovor mu istječe za tri mjeseca, povrh svega trenutačno je ozlijeđen... Njegova realna cijena slična je Zutinoj. Prema svemu sudeći Gorgon na zimu neće na zapad, u veljači su otvorena još neka zanimljiva tržišta među kojima je najbogatije kinesko.

Kineski klubovi mogu kupovati do 28. veljače, Mišković ima još mjesec dana vremena prodati Hebera na jedinom tržištu na kojemu može zaraditi.

Evo platežno najmoćnijih tržišta otvorenih nakon siječnja:
Azerbajdžan - do 9. veljače
Kina - do 28. veljače
Južna Koreja - do 29. ožujka
Poljska - do 28. veljače
Rusija - do 24. veljače
Švicarska - do 15. veljače
Ukrajina - do 2. ožujka