Među suspendiranim igračima nalazi se i Hrvoje Štrok

13.09.2010.

Osam igrača pod suspenzijom u 8. kolu

Hrvoje Štrok (Rijeka) i Saša Balić (Inter-Zaprešić) zbog isključenja u prošlom kolu moraju propustiti nastup u 8. kolu Prve HNL. U odrađivanju kazni pridružiti će im se i Domagoj Antolić (Lokomotiva) koji odrađuje drugu utakmicu kazne zbog isključenja u 5. kolu na utakmici Inter Z.-Lokomotiva, a zbog trećeg žutog kartona u nizu pod suspenzijom je još pet igrača.

HNL

Cibalia će na gostovanje u Varaždin bez Ninoslava Parmakovića i Petra Tomića, Istra 1961 u Zadar bez Slobodana Stranatića, Osijek u Zaprešić bez Dine Gavrića, a gradski derbi između Dinama i Zagreba mora propustiti napadač Zagreba Ivan Krstanović.

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević, uz postupak protiv isključenih igrača Štroka i Balića, na stolu će ovih dana imati i prijavu protiv trenera Zadra Dalibora Zebića kojeg je sudac Marić udaljio s klupe na utakmici Lokomotiva-Zadar zbog učestalih prigovora.

Osim ovih redovitih postupaka koje su prijavili suci utakmica, Disciplinski sudac mora provesti disciplinski postupak protiv Hajduka po prijavi delegata zbog upotrebe velike količine pirotehnike na utakmici Hajduk-Dinamo zbog čega je igra morala biti prekinuta te zbog isticanja transparenata rasističkog i drugog neprimjerenog sadržaja.

(1.HNL)