Rok za prijavu 5. travnja

04.04.2019.

Molo longo trkom nastavlja se 23. festival sporta i rekreacije Homo si teć

Utrkom po riječkom lukobranu "Molo longo trk" ove subote, s početkom u 10 sati, nastavlja se 23. festival sporta i rekreacije Homo si teć - Rijeka Run.

Nastavlja se 23. Homo si teć: Molo longo trk

Popularna šetnica tako 6. travnja postaje 6-kilometarska trasa na kojoj će se prijavljeni trkači natjecati za vrijedne nagrade Sport Visiona. Pored apsolutnih pobjednika u muškoj i ženskoj kategoriji, nagradit će se i najbolji u kategorijama MU22; MU40; M40+; ŽU22; ŽU40; Ž40+.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na utrci Molo longo trk mogu se prijaviti do petka 5. travnja u ponoć putem službene stranice www.rijeka.run. Isti je rok i za sve ostale Rijeka Run utrke na rasporedu 14. travnja: maraton, polumaraton, utrka štafeta 3x7km, Desetka powered by Heineken i Erste Petica.

Molo longo trk je izvrsna prilika za rekreaciju u samom centru grada te najava završnog tjedna festivala, u kojem nas, pored 8 utrka, očekuje i sajam sportske opreme te predstavljanje brojnih sportskih klubova i udruga na Korzu i Gatu Karoline Riječke.

Vrijedi podsjetiti i na humanitarnu akciju "Trčim i pomažem": kupnjom "Homo si teć" majice na štandu na Korzu ili u nekoj od Sport Vision trgovina donirate Društvo za dječju kirurgiju Kantrida.