Nekadašnji ljubimac navijača Rijeke ponovo na Kantridi

21.02.2019.

Mateo Bertoša postao igrač Opatije

Autor: Sportcom .hr

Početkom ove sezone Bertoša se spominjao u opatijskim kombinacijama, ali je odlučio otići u iračku Al-Quwa Al-Jawiyu.

Igrač, nogomet

Mateo Bertoša novi je igrač Opatije! Nekadašnji ljubimac navijača Rijeke potpisao je u srijedu pristupnicu i postao igrač opatijskog trećeligaša.

Nekoliko dana uoči nastavka prvenstva trener Zoran Bogolin doveo je zvučno pojačanje, 30-godišnji branič sigurno će promijeniti krvnu sliku momčadi.

Kvalitetom i karakterom! Bertoša je 2016. godine otišao iz Rijeke u Istru 1961, gdje je standardno igrao. Početkom prošle godine nije se baš usrećio kada je otišao u tadašnjeg talijanskog drugoligaša Pro Vercelli Berretti.

Početkom ove sezone spominjao se u opatijskim kombinacijama, ali je odlučio otići u  Al-Quwa Al-Jawiyu. Iračka avantura kratko je trajala, Bertoša se ponovo vratio na mjesto sreće.

U doslovnom smislu sreće budući da će za Opatiju opet igrati na Kantridi, gdje je u dresu Rijeke stekao naklonost navijača kakvu je poslije njega uživao samo Leonard Zuta.

Obojica su igrali na pozicijama lijevog braniča kao što obojica mogu dobro igrati na mjestima stopera pa će Bogolin u nastavku sezone imati dodatnu mogućnost.