Večeras uzvrat u Oswestryju, Rijeka ima prednost od 2:0

18.07.2017.

Kek uoči TNS-a: Trebat će puno koncentracije na ovoj podlozi

Autor: Ivan Dorian Molnar

Naš cilj je nakon svega da prođemo dalje i to je najbitnije. Imamo dobru prednost, ali i velški prvak je u prvoj utakmici pokazao da je organizirana ekipa s dobrim pojedincima. Na ovoj podlozi će trebati puno koncentracije, odlučnosti i agresivnosti, rekao je Matjaž Kek.

Kek uoči TNS-a: Trebat će puno koncentracije na ovoj podlozi

Nogometaši Rijeke sinoć su odradili trening na Park Hallu, domu momčadi The New Saints. Umjetna podloga donosi sasvim drugačije uvjete za igru, ali Bijeli su odlučni da, uz prednost od 2:0 iz prvog susreta, naprave očekivano i prođu u treće pretkolo Lige prvaka.

Naš cilj je nakon svega da prođemo dalje i to je najbitnije. Imamo dobru prednost, ali i velški prvak je u prvoj utakmici pokazao da je organizirana ekipa s dobrim pojedincima. Na ovoj podlozi će trebati puno koncentracije, odlučnosti i agresivnosti, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv The New Saintsa.

Kako god da su uvjeti neobični za nas moramo se aklimatizirati. Svatko tko misli da će biti šetnja neka zaboravi na to. Podloga je specifična, ali kako njima tako i nama. U nekim trenucima će utjecati na našu igru, isprobali smo umjetnu travu na Rujevici, ali ona se znatno razlikuje od ove podloge, zaključio je Matjaž Kek.

Susret TNS-a i Rijeke počinje u 20 sati, uz prijenos na Drugom programu Hrvatske televizije.