HNK Rijeka

03.11.2017.

Kek uoči Lokomotive: Trenutak je za totalnu mobilizaciju

Autor: NK Rijeka

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Lokomotive (Stadion u Kranjčevićevoj, 15 sati) u utakmici 15. kola Hrvatski telekom Prve lige. Nakon tri uzastopna poraza u prvenstvu, i posrtaja na domaćem travnjaku protiv Austrije Beč, izabranici Matjaža Keka tražit će prijeko potrebnu pobjedu.

Matjaž Kek

Čeka nas zahtjevno gostovanje i protivnik koji nas je prošle sezone pobijedio i prekinuo niz bez poraza. Ekipa koja igra dobar i lijep nogomet, puno mladih igrača koji znaju i mi u problemima koji su očiti. Utakmica koja nam puno znači nakon ovih rezultata. Život ide dalje, nogomet se mora i dalje igrati i tako će ga igrati i Rijeka, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Lokomotive.

Trenutak je za totalnu mobilizaciju. Mora se dogoditi nekakav šok, mora se dogoditi nešto između nas samih u svlačionici,  to je potpuno jasno, rekao je trener Rijeke.

Utakmicu protiv Lokomotive najavio je i Andrej Prskalo, vratar Rijeke.

Čeka nas težak protivnik koji je uvijek napaljen protiv nas. Vjerujem da ćemo se izdignuti iz krize u kojoj smo se snašli i ostvariti pozitivan rezultat, ustvrdio je Andrej Prskalo.