Trener Rijeke zadovoljan je prolazom u treće pretkolo Lige prvaka

19.07.2017.

Kek se već okrenuo RB Salzburgu: Znamo kako će igrati

Autor: Ivan Dorian Molnar

Najbitnije je da smo prošli dalje, postigli smo nekoliko lijepih pogodaka, vratili Marija nakon ozljede i sigurno će sada protiv Rudeša neki igrači dobiti veću minutažu nego što je bilo do sada. Pratit ćemo utakmicu Salzburga, atraktivna su ekipa, gušt ih je gledati, već znamo gdje će i kako igrati, rekao je Kek.

Matjaž Kek

Nogometaši Rijeke s ukupnih 7:1 prošli su u treće pretkolo Lige prvaka. Slavljem protiv TNS-a s 5:1 u Walesu izjednačili su svoju najveću europsku pobjedu (5:1 protiv Vikingura na Islandu 2014. godine u Europskoj ligi).

Bitno je bilo postići prvi gol. Trebalo je neko vrijeme da se prilagodimo na umjetnu travu, ali na kraju je pobjeda bila više nego zaslužena, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon pobjede protiv velškog prvaka.

Najbitnije je da smo prošli dalje, postigli smo nekoliko lijepih pogodaka, vratili Marija nakon ozljede i sigurno će sada protiv Rudeša neki igrači dobiti veću minutažu nego što je bilo do sada, kazao je Kek.

Osvrnuo se trener Rijeke i na ono što Bijele čeka dalje u Ligi prvaka, vjerojatni susret s austrijskim prvakom RB Salzburgom.

Pratit ćemo njihovu utakmicu, ali već znamo gdje i kako će igrati. Već sada mogu reći da su jedna izuzetno atraktivna ekipa, gušt ih je gledati, taj njihov presing i juriš i bit će to jedan novi izazov za nas, zaključio je Kek.