Pod stijenama Kantride

02.10.2018.

Kek: Rijeka je izlazila i iz većih kriza

Autor: Radio Rijeka

Puno razgovaramo s igračima i dalje ćemo. Vidjelo se jučer da su u danim mogućnostima pokazali želju i zanos, ali prisutna je ta nesigurnost koja se vidi što utakmica dalje ide. Razgovaramo i tražimo rješenja u klubu da bi trgli igrače i izašli iz negativne serije, kaže Kek.

Nogometaši Rijeke okončali su europski put u trećem pretkolu Europske lige. Bijeli su u ogledu protiv Sarpsborga doživjeli poraz na domaćem travnjaku (0:1) prokockavši tako aktivan rezultat iz prvog ogleda (1:1). Vjerojatno nitko na tribinama nije mogao vjerovati da je europska priča gotova kada je glavni sudac Donatas Rumsas odsvirao kraj utakmice.

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli upisati tri boda protiv Slaven Belupa čime su produžili niz bez pobjede u prvenstvu na pet utakmica. Posljednja pobjeda bila je 19. kolovoza protiv Rudeša na Rujevici.

Raspored kaže da iduće četiri utakmice Bijeli gostuju (Gorica, Inter, Varaždin, Hajduk) što znači da neće biti nimalo lako prekinuti negativnu seriju koja i dalje traje.

U jutarnjoj emisiji Pod stijenama Kantride gostovao je trener Bijelih Matjaž Kek koji je sinoć ubilježio 200. utakmicu na klupi Rijeke u HNL-u.