Matjaž Kek nakon poraza od Lokomotive: Ne bježim kada je teško!

06.11.2017.

Kek ostaje: Moje srce je uz Rijeku!

Autor: Ivan Dorian Molnar

Nisam ona vrsta osobe koja pobjegne kada je teško. Slijedi pauza na kojoj će se morati donijeti neke odluke, ali ja ću ostati ili u klubu ili blizu kluba. Nemojte preispitivati moju želju i motiv, moje srce je uz Rijeku, rekao je Kek.

Matjaž Kek

Prošle, šampionske sezone nakon 36 odigranih kola – samo dva poraza. U aktualnoj, već poslije 15 kola u rubrici izgubljenih utakmica Rijeka ima brojku šest. Četvrti poraz u nizu nanijela im je Lokomotiva.

Lokomotiva je zabila, mi ne i mogu im samo čestitati. Dobro da je reprezentatvina stanka sada, da se stvari poslože. Dobili smo još jedan naivan gol u nizu. Moramo razmišljati kako se konsolidirati i prekinuti crni niz. Problem je u klubu, navijači su pokazali da stoje iza kluba, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon poraza protiv Lokomotive.

Evo što je Kek odgovorio na pitanje koliko ima motiva da podigne svoju ekipu:

Dođite na svaki naš trening pa ćete vidjeti. Svašta se govorilo i podmetalo, dosta toga nije istina ali ja ne idem nigdje. Nisam ona vrsta osobe koja pobjegne kada je teško. Slijedi pauza na kojoj će se morati donijeti neke odluke, ali ja ću ostati ili u klubu ili blizu kluba. Nemojte preispitivati moju želju i motiv, moje srce je uz Rijeku. Na kraju krajeva, s obitelji sam odlučio ostati živjeti u  Opatiji, zaključio je Matjaž Kek.