Vaterpolisti Primorja EB gostuju u Šibeniku

27.11.2018.

Hinić: Solaris je dosta uložio u momčad, ali posljednje utakmice pokazuju da ih se može iznenaditi

Autor: Sportcom .hr

Vjerujem da možemo igrati bolje od onoga što smo pokazali u nekim utakmicama. Nadam se, kad jednom budemo kompletni i kada nam svi igrači budu zdravi, da ćemo pokazati svu našu snagu, kaže trener vaterpolista Primorja EB.

Vaterpolo

Vaterpolisti Primorja Erste bank uvjerljivo su pobjedili Medveščak u susretu šestog kola A2 Regionalne lige. Primorjaši su sa tri pobjede i isto toliko poraza na šestom mjestu ljestvice sa devet bodova koliko ima i Vojvodina.

Valjevo ima bod više, a Nais dva.

- Činjenica je da smo mogli bolje. Vjerujem da možemo igrati bolje od onoga što smo pokazali u nekim utakmicama. Nadam se, kad jednom budemo kompletni i kada nam svi igrači budu zdravi, da ćemo pokazati svu našu snagu. Paparić i Peroš nam puno znače i nadam se da će nakon Nove godine dati puni doprinos, kaže trener vaterpolista Primorja EB Igor Hinić.

Riječki vaterpolisti bodove su izgubili u Nišu od protivnika kojega su trebali pobijediti.

- Žao mi je da smo izgubili od Naisa jer nam je to direktni konkurent. Tu smo utakmicu mogli i trebali dobiti. Još uvijek nismo osigurali plasman među prvih šest momčadi za doigravanje, a taj gornji dom je naš prvi cilj, dodaje Hinić.

Primorjašima će za gorni dom trebati i bodovi sa gostovanja.

- Realno je za očekivati da se nađemo među prvih šest momčadi. Nakon Nove godine trebali bi dobiti sve utakmice koje igramo sa manje kvalitetnim protivnicima. Sada nam je još ostao Solaris u Šibeniku te Valjevo na Kantridi. Liga se pokazala dobrom za sazrijevanje mladih igrača. Nema laganih utakmica već svaki tjedan treba pružiti maksimum za pobjedu, a ima i dosta rezultatskih iznenađenja, mišljenja je strateg Primorja EB.

Šibenski Solaris je vodeća momčad lige sa 15 bodova koliko imaju i Radnički i Budva.

- Mislim da ih se može iznenaditi. Istina je da su dosta uložili u momčad, ali isto tako je činjenica da imaju samo jednog igrača koji odskače, to je Vlahović. Svi ostali igrači su u rangu sa nama. Zadnje utakmice pokazuju da su iznenađenja moguća jer su teško dobili Radnički kod kuće, a izgubili su u gostima kod Budve, zaključio je Igor Hinić.