Vaterpolo

18.02.2019.

Hinić: Niti u jednom trenutku u Kragujevcu nismo osjetili ništa drugo osim ljubaznosti

Autor: Sportcom .hr

Baš nemamo sreće s ozljedama koje iziskuju duži oporavak. Bez Aksentijevića ćemo biti barem mjesec dana. Paparić je dobio udarac ispod usnice i ima šavove, kaže strateg Primorja EB.

vaterpolo lopta

Vaterpolisti Primorja Erste bank iz Kragujevca su se vratili neporaženi. Dvoboj drugog kola Lige 6 protiv Radničkog završio je 10:10.

- Bila je to jako dobra utakmica između dviju momčadi koje su obje željele pobjedu. Tvrda, gruba, imala je sve ono što prava vaterpolo utakmica ima. Bila je baš dobra za gledati. Imali smo priliku za pobjedu, ali ne mogu ništa zamjeriti svojim igračima jer su dali sve od sebe. Bilo je dosta grešaka, ali stav i želja su bili na najvišoj razini, rekao je trener vaterpolista Primorja EB Igor Hinić.

Primorjaši nisu imali nikakvih problema na gostovanju u Srbiji, u svjetlu nemilih događanja iz Splita.

- Nikakvih problema nije bilo. Moram naglasiti da su svi koji su bili u okruženju u bazenu i hotelu bili ljubazni. Niti u jednom trenutku nismo osjetili ništa drugo, Sve se  zaoštrilo porukama preko medija. Mišljenja sam da će se Regionalna liga nastaviti igrati. Lopta se nekako spušta na zemlju. Bila bi prava šteta da se prekine, jer naša utakmica sa Radničkim je bila zanimljiva i obostrano korisna, mladim igračima takve utakmice jako puno znače na putu stjecanja iskustva, smatra Hinić.

Tvrda utakmica u Kragujevcu ipak je uzela svoj danak:

- Baš nemamo sreće s ozljedama koje iziskuju duži oporavak. Bez Aksentijevića ćemo biti barem mjesec dana. Paparić je zaradio udarac ispod usnice i ima šavove s unutarnje i vanjske strane, no njegova je ozljeda manja te vjerujem da će se brzo oporaviti, kaže trener Primorja EB.

Primorjaši su dobro otvorili Ligu 6, s pobjedom i remijem, što ulijeva optimizam uoči nastavka.

- Na visokom smo fizičkom nivou što je dobro jer je glava povezana s tim. Naravno da ćemo probati nastaviti pobjeđivati, a nakon svega ćemo znati je li to bilo to. Vjerujem da možemo u ovom ritmu do kraja, a onda ćemo podvući crtu, zaključio je strateg riječkih vaterpolista.