New York City predstavio pojačanje

22.03.2019.

Heber i službeno u New Yorku

Autor: Sportcom .hr

Rijeka službeno prodala uvjerljivo najboljega strijelca zadnje dvije sezone kada se gleda omjer odigranih utakmica i postignutih pogodaka.

Heber i službeno u New Yorku
Foto: New York City FC

Heber je službeno postao igrač New York Cityja, američki klub na službenoj stranici predstavio je novog igrača:

- Vrlo sam motiviran pred novi izazovom u životu. Nadam se da ću ostvariti velike stvari s mojim novim suigračima. Kada su mi predočili klupski projekt i ciljeve, to su bile pretpostavke koje su mi pomogle da donesem odluku. Vidio sam klupsku strukturu, gledao sam video o klubu i gradu, to je sve bilo jako važno prije nego što sam donio odluku. Siguran sam da je ovo veliki iskorak u mojoj karijeri. Moja poruka svima u klubu je da možete očekivati najbolje što Heber može dati. Igrača s puno volje, usredotočenoga i posvećenoga na terenu. Dat ću sve od sebe u ovom dresu kako bih ostvario velike stvari s momčadi, kazao je Heber na predstavljanju.

Heber je pokretljiv i brz napadač koji se može priključiti veznom redu. Ima osjećaj za pogodak, pogotke postiže na različite načine. Radujemo što se pridružio našoj momčadi, on će donijeti novu dimenziju našem napadu, kazao je sportski direktor Claudio Reyna.

Klubu je bio prioritet dovesti napadača, vrlo nam je drago što možemo pozdraviti Hébera. Ima odličnu statistiku pogodaka i asistencija prošle sezone, bit će kvalitetno pojačanje u napadu, rekao je trener Domènec Torrent.

Heber mora dobiti vizu prije nego što postane igrač New York Cityja, ali to bi trebala biti formalnost.

Rijeka je time službeno prodala uvjerljivo najboljega strijelca zadnje dvije sezone kada se gleda omjer odigranih utakmica i postignutih pogodaka.