Dinamo - Rijeka 0:1

30.04.2018.

Gavranović nakon utakmice otišao po dres Acostyja

Autor: Sportcom .hr

Igračima Rijeke sam čestitao na terenu, rekla je Dinamova špica.

Mario Gavranović

Mario Gavranović nakon poraza (0:1) Dinama u Maksimiru otišao je u svlačionicu Rijeke iz koje se orila pjesma:

- Otišao sam mijenjati dres s Acostyjem. Igračima Rijeke sam čestitao na terenu, sada im čestitam još jednom. Igrali su pošteno, dali sve od sebe i pobijedili nas. Iza mene nije lagan tjedan, nisam niti trenirao, fizički sam sada dosta umoran. Sve je sada dobro s mojim aduktorom, spreman sam za nove utakmice. Znam da mladim igračima nije bilo lako, nikome nije jednostavno prvu utakmicu igrati protiv prvaka. Svi su pokazali koliko vrijede, da znaju i mogu, oni su najmanje krivci za naš poraz, rekao je Gavranović.

- Dali smo sve od sebe i zasluženo pobijedili. Imali smo mi šanse, imao ih i Dinamo, ali ovoga puta Maksimir napuštamo s tri osvojena boda. Moja šansa s početka utakmice? Našao sam se u dobroj situaciji, želio sam iznenaditi suparničkog vratara, znam da nije očekivao takav udarac, ali nisam uspio pogoditi vrata. Mi ćemo i dalje biti ovakvi, u svakoj utakmici dati sve od sebe, u svakoj ići na pobjedu, kazao je Antonio Čolak.

- Odigrali smo pametnu utakmicu i dobro stajali u defanzivnom bloku,  zasluženo smo pobijedili. Mislim da nas je Dinamo nadigrao u segmentu posjeda lopte, ali smo pametno stajali, zabil eurogol i zasluženo slavili. Naslov prvaka? Ma nitko od nas ne razmišlja o tome, idemo utakmicu po utakmicu, korak po korak. Sada smo dobili dva uzastopna derbija, svladali Osijek i Dinamo, tako moramo i nastaviti. Slijedi nam Lokomotivu, u nju moramo ući jednakim žarom kao protiv Osijeka i Dinama, pa bi sve trebalo biti u redu. Ne, ne razmišljam sada o borbi za naslov, samo kako ponoviti ovakvu utakmicu i protiv Lokomotive, rekao je Dario Župarić.

Izvor: Sportcom