Alexander Gorgon vratio se na travnjak

16.03.2018.

Alexander Gorgon: Puno mi znači povratak na travnjak

Autor: NK Rijeka

Alexander Gorgon vratio se na travnjak. Iako je u pitanju bila trening utakmica protiv Otočca, pogodak i nekoliko odličnih poteza, kao asistencija Kvržiću za posljednji pogodak, najava su boljih dana.

hnk-rijeka, alexander-gorgon, nogomet

Osjećaj je jako dobar. Posebice, jer u nekoliko proteklih tjedana nisam se uvijek osjećao dobro i nisam bio siguran kada ću mogu igrati na maksimumu. Bio sam malo iznenađen kako je sve dobro prošlo u ovoj trening utakmici. Nisam igrao tri i pol mjeseca i ova pripremna utakmica mi puno znači, rekao je Alexander Gorgon nakon povratka na travnjak.

Povratak Gorgona, koji je izbivao zbog upale pubične kosti, s nestrpljenjem očekuju svi navijači.

- Nisam još na onoj razini na kojoj bi htio biti, ali moramo ići korak po korak. Radi se o nezgodnoj ozljedi jer tijek oporavka je jako spor. Ne mogu davati nikakve prognoze. Proteklih tjedana sam imao uspona i padova. I dalje sam pozitivan, sada mogu dodatno raditi u iduća dva tjedna reprezentativne pauze i ona ćemo vidjeti što dalje, ustvrdio je napadač Rijeke.

Alexander je posljednju službenu utakmicu u dresu Rijeke odigrao protiv Hajduka 2. prosinca 2017.

- Jako je frustrirajuće kada nisi s momčadi. Nogomet je moj život i kada si van travnjaka imaš osjećaj da ti nedostaje nešto bitno, zaključio je Alexander Gorgon.