FOTOGALERIJA

02.09.2019.

PAR Gradina znanja predstavila poduzetnice i njihove proizvode

U sklopu Ljeta na Gradini u petak je održana PAR Gradina znanja - manifestacija u organizaciji Visoke poslovne škole PAR, gdje se predstavilo 15 izlagačica s proizvodima poput džemova, nakita, keramičkih šalica, prirodne kozmetike te torbi od recikliranog pamuka. Cilj manifestacije je pružanje potpore poduzetnicama putem besplatnih radionica i predavanja te osiguravanja promocije na prodajno-izložbenim prostorima.

U sklopu Ljeta na Gradini u petak je održana PAR Gradina znanja - manifestacija u organizaciji Visoke poslovne škole PAR, gdje se predstavilo 15 izlagačica s proizvodima poput džemova, nakita, keramičkih šalica, prirodne kozmetike te torbi od recikliranog pamuka. Cilj manifestacije je pružanje potpore poduzetnicama putem besplatnih radionica i predavanja te osiguravanja promocije na prodajno-izložbenim prostorima. / Foto: press materijal
Foto: press materijal

Tijekom događaja održana su i predavanja o socijalnom poduzetništvu, upravljanju vremenom, bontonu i kulturi stola te vinu i antiaging tajnama. Na panelu „Eventi moga grada“ govorilo se o događanjima važnima za Rijeku s turističkog i promidžbenog aspekta, a održan je i nastup instrumentalnog sastava Trio Zetris, kojeg čine Petra Zoretić na saksofonu, Zelda Bašić na gitari te Doris Kršul na cajonu.