VIDEO

12.07.2019.

Održan Demo dan 10. generacije korisnika Startup inkubatora Rijeka

Autor: Betty Stojnić

Šest timova 10. generacije korisnika Startup inkubatora Rijeka je tijekom ovogodišnjeg Demo dana imalo priliku predstaviti svoje projekte u prostoru Proizvodnog parka Torpedo. Ove su se godine čak i natjecali za novčanu nagradu kao priznanje stručnog žirija te poticaj za njihove poduzetničke ideje.

Održan Demo dan 10. generacije korisnika Startup inkubatora Rijeka

Startup inkubator Rijeka započeo je kao pokušaj stvaranja pogodnog okruženja za nove poslovne ideje mladih ljudi koji žele realizaciju provesti uz stručno mentorstvo i motivirajuću okolinu. Ove godine nije bilo gornje dobne granice za korisnike te su uvedene novčane nagrade za tri najuspješnija tima.

Svoje su ideje prezentirali timovi Bokun (kuhinja s platformom za naručivanje uravnoteženih i nutritivno vrijednih obroka), Mobilna veterinarska ambulanta (kojom bi se olakšala i poboljšala veterinarska djelatnost), House to go (projekt dizajniranja personaliziranih, mobilnih i samoodrživih kućica.), Jammeet (platforma za povezivanje glazbenika i bendova), Kapela Distilling Company (projekt urbane destilerije jakih alkoholnih pića) te ZUS BeeOtics (razvoj komercijalnog probiotika za pčele).

Nagrade su redom osvojili Kapela Distilling Company (100 000 kn), ZUS BeeOtics (50 000 kn) te Jammeet (25 000 kn). Čestitamo dobitnicima, a više o predstavljenim idejama poslušajte u video prilogu!