Prvi IKEA dostavni centar u kojem se za trošak od 99 kuna može preuzeti naručena roba započeo s radom

12.07.2017.

IKEA otvorila dostavni centar u Rijeci

Autor: Ivica Nikolac

Kako bi svojim kupcima, kojih je na području Primorsko-goranske županije poveliki broj, IKEA je otvorila dostavni centar u Rijeci na adresi Mavrinci 16b, Čavle. Dostavni centar nalazi se neposredno uz ulaz u centar METRO Cash & Carry.

IKEA otvorila dostavni centar u Rijeci

Otvaranjem dostavnog centra IKEA Hrvatska će svoje proizvode učiniti dostupnijima i pristupačnijima, budući da će u njemu kupci moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a troškovi preuzimanja robe u dostavnom centru iznosit će 99 kuna, za robu do 1000 kilograma.

Prvi kupac koji je koristio ovu novu uslugu, kojom tvrtka IKEA Hrvatska želi olakšati kupovinu i omogućiti dodatne uštede, bio je Josip Abičić koji je U Dostavnom centru preuzeo VÄSTERÖN klupe za potrebe Narodnog učilišta, koje su prethodno naručene putem IKEA internetske trgovine.

Troškovi preuzimanja robe u dostavnom centru iznosit će 99 kuna, za robu do 1000 kilogramaOtvaranje IKEA dostavnog centra u Rijeci nije samo ušteda za kupce već i novo radno mjesto za pet zaposlenika.

U dostavnom centru bit će moguće isključivo preuzimanje proizvoda, prethodno naručenih putem IKEA internetske trgovine ili kupljenih u robnoj kući IKEA Zagreb. Kupci online ili izravno u robnoj kući mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru u Rijeci. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri dana za radnog vremena dostavnog centra.

Svi kupci koji budu htjeli preuzeti proizvode u dostavnom centru u Rijeci, moći će to učiniti od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 8:00 do 20:00 te nedjeljom od 8:00 do 16:00.

Uz Rijeku i Split, IKEA planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji u nadolazećem razdoblju, od čega još dva u Hrvatskoj.

Detaljnije informacije o IKEA dostavnom centru u Rijeci možete pronaći na IKEA.com.