Od 4. do 13. travnja

08.02.2019.

Bebè Na Volè i kanadski Suuns za početak 6. izdanja Impulse festivala

Impulse festival u organizaciji Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci i Distune Promotiona doživjet će svoje šesto izdanje od 4. do 13. travnja i ponuditi Rijeci te široj hrvatskoj i europskoj javnosti relevantna glazbena i izvedbeno-scenska gostovanja iz Hrvatske i inozemstva. I ove godine glazba će biti posvuda, a očekuju nas i zabavni te edukativni formati – radionica, tribina, izložba, filmska premijera, veliki sajam ploča, autorski Trigon party, i tulum za kraj.

Foto: press, Impulse festival
Bebè Na Volè / Foto: press materijal

Od programa, za sada je najavljeno da će proljetno, šesto izdanje Impulse festivala, 4. travnja u OKC-u Palach, otvoriti koncert kanadske indie četvorke Suuns, koja u Rijeku dolazi u sklopu svoje europske turneje i promocije svog recentnog albuma „Felt“. 

Već 6. travnja na Botelu Marina nastupit će Bebè Na Volè, jedan od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora, koji će riječkoj publici predstaviti materijale s nedavno objavljenog albuma “Hate is a Wonderful Thing”. Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one man bandu, nadahnutoj izvedbi Adama Semijalca.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu, Croatia Recordsu i sustavu Entrio.

Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka - Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Zaklada Kultura nova i HDS-ZAMP. Vizualni identitet festivala oblikovao je dizajnerski duo Radnja – Petra Vrdoljak i Antonio Karača.

Više će biti dostupno na Facebook i Instagram stranicama Impulse festivala.