18. svibnja u Filodrammatici u 18,00

14.04.2016.

MINIMI - plesno-lutkarsko-igrana predstava za djecu

Predstava MINIMI nastala je u koprodukciji Dječjeg kazališta Dubrava, umjetničke organizacije VRUM iz Zagreba i Prostora Plus iz Rijeke. Riječ je plesno-glumačkoj predstavi namjenjenoj djeci od 5 – 12 godina u trajanju od 45 minuta.

Predstava na interaktivan i suvremen način preispituje suodnose imeđu djece/mladih i odraslih putem komunikacije s publikom tijekom samog procesa izvedbe, posredstvom tijela i novih medija.

Predstava je realizirana kroz platformu Kliker - prva hrvatska mreža, pokrenuta u rujnu 2013. godine, posvećena razvoju suvremeno-plesnih programa za i sa mladom publikom. Nastao je na inicijativu umjetničke organizacije Vrum i okupio hrvatske plesne i kazališne organizacije – Plesni centar TALA (Zg), Prostor Plus (Ri), IKS Festival (St), Dječje kazalište Dubrava (Zg), Centar za pokret Split, Assitej Hrvatska (hrvatska mreža nezavisnih kazališta za djecu i mlade). Kliker u fokus stavlja djecu i mlade, njeguje razvoj inovativnih, inkluzivnih i interaktivnih projekata kojima je cilj sretnije i ispunjenije društvo, širenje horizonata, uključivanje djece i mladih u društvene i umjetničke procese, s iznimnim osjećajem za pravo djeteta na bezbrižno odrastanje.

Izvedbe predstave je 18. svibnja u 18:00 sati u Filodrammatici, Korzo 28/1. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna. Ulaznice se mogu rezervitati na broj telefona 091 360 19 39 ili putem e-maila prostorplus@gmail.com

Više o predstavi dostupno je ovdje.