Dom mladih na Toboganu

05.07.2019.

Filmska reportaža "Riječka voda" u Art-kinu

U ponedjeljak 8. srpnja 2019.g. u 21 h u Ljetnom Art-kinu, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, održat će se projekcija video reportaže „Riječka voda“, u produkciji Doma mladih.

U ponedjeljak 8. srpnja 2019.g. u 21 h u Ljetnom Art-kinu, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, održat će se projekcija video reportaže „Riječka voda“, u produkciji Doma mladih.     / Foto: press, Rijeka 2020
Foto: press, Rijeka 2020

Gdje izvire riječka voda i kojim putem dolazi do naših domova? Je li naša riječka voda stvarno najbolja i najukusnija? Odgovore na ova i druga pitanja publika će dobiti u dokumentarnoj video reportaži koji su snimili polaznici filmske grupe Doma mladih pod vodstvom Josipa Šarlije.

Autori: Vera Prodanović, Victor Vatta, Matija Smirčić, Viktor Stojaković, Mara Prodanović, Hana Mišković, Mihovil Knežević, Chiara Vatta i Sofia Eškinja.

Filmska reportaža namijenjena je djeci od 7 godina naviše. Zbog ograničenih mjesta u kinu molimo gledatelje da rezerviraju ulaznice na e-mail: ulaznice@art-kino.org. U slučaju kiše projekcija se održava u  isto vrijeme u dvorani Art-kina.