U srijedu, 4. studenog u organizaciji Novog lista, u Rijeci će se održati javna izborna tribina ususret parlamentarnim izborima.

03.11.2015.

Novi list održava izbornu tribinu „Ri/Generator, Izađi i glasaj 2015“

Povodom nadolazećih parlamentarnih izbora Novi list 4. studenog u Rijeci organizira izbornu javnu tribinu „Ri/Generator, Izađi i glasaj 2015“, s početkom u 18.30 sati u konferencijskoj zgradi Transadrie.

Tribina na kojoj će se okupiti vodeći političari, predstavnici stranaka i koalicija koji se natječu na parlamentarnim izborima,  netom će prije izbora pokrenuti i odgovoriti na ključna pitanja koja će građanima pomoći da odluče kome će u nedjelju,  8. studenog dati svoj glas.

Tribini će tako prisustvovati Mario Alempijević, Mile Biondić, Ana Bobinac, Oleg Butković, Silvano Hrelja, Željko Jovanović,  Damir Kajin, Slavko Linić, Ines Strenja Linić, Ivan Vilibor Sinčić, Giovanni Sponza, Slavica Šota te Dalibor Vidović.

Kako bi tribinu, koju će voditi i moderirati ugledni novinari Novog Lista, mogli pratiti svi zainteresirani, organiziran je prijenos uživo live streamom putem internetske stranice Novog lista.

Cilj izborne tribine „Ri/Generator, Izađi i glasaj 2015“ je široj javnosti i građanima Rijeke i okolice predstaviti programe stranaka i koalicija koje će moći birati u svojoj izbornoj jedinici te potaknuti da izađu na izbore i budu dio ovog demokratskog procesa.

Ri/Generator Novog Lista projekt je serije evenata kojom Novi list obilježava izuzetno značajan jubilej – svojih 115 godina postojanja. Cilj evenata je na zanimljiv i javnosti pristupačan način obraditi aktualne teme te potaknuti javnost na reakcije i promjene, jer upravo je dužnost medija da unose i generiraju pozitivne promjene u društvu.

 

Live stream izborne tribine pratite ekskluzivno na www.novilist.hr 4. studenog od 18:30 sati.