MO Mlaka

18.05.2015.

Svečana proslava Dana mjesnog odbora Mlaka

Vijeće MO Mlaka proslavilo je svoj dan Dan mjesnog odbora svečanom sjednicom održanom 7. svibnja. Predsjednik Ivo Simper pozdravio je uzvanike i građane, te im zahvalio na aktivnom sudjelovanju u radu Vijeća i velikom odazivu na zajedničku proslavu.

Svečana proslava Dana mjesnog odbora Mlaka

Građani su upoznati s ovogodišnjim programom pod nazivom "Oživimo park Mlaka" koji se već petu godinu zaredom održava sa željom da taj lijepi prostor ponovno postane "živa riječka scena". Pobjednicima Turnira u šahu održanom 28. travnja pod vodstvom gdina Gorana Mufića uručeni su pehari, a najbolje plasiranim šahisticama medalje. Najbolji je bio Teo Tomulić.

U suradnji s OŠ "Podmurvice" održan je tradicionalni natječaj za najbolji literarni rad na temu "Majčin dan i Dan obitelji". Autori najboljih sastava pročitali su svoje radove, a Vijeće ih je nagradilo prigodnim poklonom - školskim priborom.

Uslijedilo je otvorenje izložbe najboljih 15 fotografija pristiglih na natječaj "Fotkaj Mlaku 2015". Ovogodišnja tema bila je "Mlaka u pokretu", a selektor Ivica Nikolac imao je težak zadatak - odabir među mnogobrojnim kvalitetnim radovima.

Podijeljeno je 6 ravnopravnih nagrada u novčanom iznosu od 400,00 kn, a preostalih 9 učesnika izložbe dobilo je priznanje za fotografiju po izboru selektora.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Mlaka